Åpningstider i butikken

  • Mandag til onsdag 9-18
  • Torsdag 9-19
  • Fredag 9-17
  • Lørdag 10-15

Besøksadresse

O. Borgen Møbler
Nansetgata 21
3256 Larvik
Telefon nr 33181762

Org nr 910 739 433

Har du spørsmål om transport, varemottak og levering? Send en beskjed til den mottaker gruppen den gjelder, eller ring og snakk med oss på – 33 18 17 62 – Tastevalg nr 1

Bestillingstiden varierer fra produkt til produkt. Vi har lager på over 3000 kvm, så mye er lagerført, mens noe må bestilles. Det er derfor notert under hvert produkt hva leveringstid kan bli. Husk, disse leveringstiden er kun en indikasjon på hva kunden kan forvente. Ved eventuelle forsinkelser som overskrider mer enn 1 uker over notert tid vil kunden bli informert om dette.

Merverdiavgift er alltid inkludert i alle våre priser.

Du har 14 dagers returrett fra den dagen du mottar varen. Du trenger bare å avlevere varen i samme stand og i originalemballasje, så kan du bytte til en annen vare eller få pengene tilbake. Hvis du kaster emballasjen etter utpakking mister du muligheten til å returnere varen innen 14 dager. Derfor er det en god idé å brette sammen emballasjen og ta vare på den inntil du har bestemt deg endelig.

Hvis emballasjen er skadet eller bærer andre synlige tegn på defekt, skal du bare kvittere på fraktbrevet for mottakelsen med forbehold for eventuelle skader på innholdet. Hvis en vare viser seg å være skadet eller defekt etter utpakking, bes du kontakte O.Borgen kundeservice, som vil hjelpe deg med en løsning. Av bevismessige årsaker bes du ta kontakt med kundeservice senest fem dager etter mottak.

Kontakt oss

Mottaker

Ditt navn (obligatorisk)

Epostadresse (obligatorisk)

Telefon

Emne

Melding

0