Velkommen til O.Borgen Møbler

Begynnelsen

Det startet som en liten møbelforreting med snekker- og salmakerverksted på 1800-tallet. O. Borgen møbler har blitt drevet av samme familie siden. Ole Petter Borgen, de nåværende eiernes oldefar, grunnla familiebedriften. Han var en håndverker og utførte arbeidet med topp kvalitet og god service. Disse verdiene formidlet han til sine medarbeidere, og det holdes fremdeles vedlike av generasjonen etter ham, den dag idag.

Showroom: O.Borgen Møbler
Adresse:
Nansetgata 21,
3256 Larvik
TLF: 33181762 / 91790737

Åpningstider i butikk
Mandag-Onsdag 09-18
Torsdag 09-19
Fredag 09-17
Lørdag 10-15

Åpningstider på nett
Kundeservice er tilgjengelig pr mail (se nedenfor) Mandag-Søndag mellom kl 10-22. Adresse til nettavdelingens kontor: Parkveien 64, 0254 Oslo

Visjon

Vi har en visjon om å tilby den stilen som passer akkurat deg, enten du liker det moderne, det unge, det kraftfulle eller det tradisjonelle. Vårt firma drives i dag av 4. generasjon møbelhandlere, og vi bygger på mangeårige tradisjoner som vi er stolte av.

Vi sier gjerne «er møblet godt nok for O.Borgen Møbler så er det godt nok for deg som kunde». I dette ligger det at vi tester ut alt vi kjøper inn før det selges. Rett og slett for at du som kunde skal være trygg.

Utvikling

Høsten 2013 sto vårt nye store lagerbygg ferdig på Faret 6 ved Nordbyen kjøpesenter. Det vil gjøre det enklere for oss og for deg som kunde. Mesteparten av vårt sortiment vil lagerføres for omgående levering. Vårt mål er å ha størst og best utvalg i alt som har med møbler, senger og tepper å gjøre.

Utenfor disse åpningstidene er vi å nås pr mail:
beatrice@borgen-mobler.no

I våres butikk i Nansetgata 21, vil du kunne finne alt du kan tenke deg til ditt hjem, hus, hytte eller landsted ved sjøen eller til fjells. Vi har som visjon å tilby den stilen som passer deg.

Ung
Hos oss får barn, ungdommer eller tenåringer mulighet til å velge møbler og interiør som er i tråd med deres smak.

Det Moderne
Vi legger vekt på å presentere dagsaktuelle møbler. Det kan være møbler for deg som følger den funksjonelle stilen, den enkle og rene praktiske stilen eller for deg som med et kreativt sinn som liker å kombinere farger og stiler for å skape noe helt eget.